Ir al contenido principal

Картичка саксия.

Лесна картичка, която децата само да направят за мама!

https://www.youtube.com/watch?v=r7JSR2AyoWg&feature=youtu.be
Ако търсите красив подарък за деня на майката, който да направите с децата, ето и идеята за картичка за мама.
Тази картичка във формата на саксия ще зарадва баба или мама за 8-ми март или може да я използвате всеки един ден за да покажете на специален за вас човек, колко го обичате.

Денят на майката е идеалният ден, поглезете мама с любимите неща.
Обичам да правя картички с цветя. Те са пъстър и красив начин да се наслаждавам на цветя, без да се налага да ги изхвърля защото те никога не  увяхват.

Необходими материали:
Инструкции:
  • Разпечатайте шаблона или го копирайте върху избраната от вас хартия.  • С помощта на перфоратор направете две дупки на саксията.


  • Направете цветята, всяко цвете е от 3 листенца(1 цяло и 2 сгънати на половина).


  • Сглобете цветята и довършете картичката.


  • Подарете картичката на мама,баба или скъп човек.Може да коментирате или покажете вашите направени картички в коментарите.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Ден на водата.

22 март е световен ден на водата, по тази причина реших да ви зарадвам с интересни материали. Нека да се научим да ценим водата. Песен за водата  https://www.youtube.com/watch?v=T3MAlQleT3I

Кръговрат на водата.

ЗАЩО ВАЛИ ДЪЖД? Облаците в небето са миниатюрни водни капчици, издигнали се във въздуха, когато Слънцето е загряло водната повърхност. Капчиците стават стават все по-големи и по-тежки,като накрая падат на земята под формата на дъжд.  Водата се стича  във водните басейни. Това пътешествие се нарича кръговрат на водата. 1.Изпаренията. Слънцето загрява водната повърхност и от нея се отделя невидима водна пара,която се издига във въздуха. Там тя се охлажда и образува милиони миниатюрни капчици,които оформят облаци. 2. Облаци в небето. Ветровете придвижват облаците в небето.Когато те попаднат в по-студен въздух,водните капчици започват да се сливат в по-тежки дъждовни капки. 3.Валежи. Когато водните капчици станат прекалено големи и тежки,те падат под формата на дъжд. 4.Реките. Водата се влива в потоци и реки,които текат по склоновете на планините и надолу в равнините. Някой реки завършват пътя си в езера,а други стигат чак до морето или океана,където водния цикъл започва отново. Може да ми