Ir al contenido principal

Пожелание в кибритена кутийка.

Обмисляте ли следващата изненада за любим човек? Какво ще кажете за пожелание в кибритена кутийка? Мисля,че това е идеалната малка идея за подарък. Мисля че е просто идеално и вълшебно, освен това и необходимото време е кратко.
Тази малка кибритена кутийка може да донесе много радост. Толкова е малка,че може да я пуснете в джоба или в чантата на любим човек без да разбере и си представете само обичта, която ще почуства щом я намери.

Необходими материали: 

  • Шаблон.
  • Кибритена кутийка.
  • Лепило
  • Двойно залепящо тиксо.
  • Цветен картон.
  • Конец.
  • Ножица.
  • Декоративни лепенки.Принтирайте шаблона и изрежете пожеланието, което искате да оставите в кибритената кутия. В шаблона има три пожелания: Честит празник, честит рожден ден и обичам те. Има и празни кръгове, с тяхна помощ може да изрежете по-големите цветни кръгове, на който ще са залепени буквите.
След това облепих кибритената кутия с двойно залепящо тиксо и отгоре сложих бяла хартия за да може после да персонализирате кутията.


След това прекрепяме конеца към цветните кръгове с помощта на двойнозалепящото тиксо.
Следващата стъпка е да залепим буквите от пожеланието, което сме избрали върху цветните кръгове. След това прикрепяме конеца към кибритената кутия с помощта на лепило. 

Остава да декорирате горната част на кутията с избрана от вас декорация,може да използвате лепенки или просто вие ръчно да я украсите, но най-важното е да е направено с любов.

Може да изпозвате цветове по ваш вкус. Направих още две различни кутийки и с другите пожелания, ето как изглеждат те:Comentarios

Entradas populares de este blog

Читателски дневник - място за читателски спомени!

 Краят на учебната година е близо, а с него започва лятното четене. За много ученици воденето на читателски дневник  е задължително. И много деца възприемат тази задача като тежък дълг. Но ако използвате изберем правилния дневник, тогава това ще бъде едно от любимите занимания на детето. Основната цел на дневника е да напомни на децата за прочетените книги, така детето винаги ще може да си спомни, сюжета, героите и впечатлението от прочетеното.  Освен това воденето на читателски дневник  има голям ефект върху развитието на детето , детето се учи да анализира и обмисля прочетеното.  Този дневник е чудесен помощник за всеки ученик и забавен начин децата да тренират своите умения за четене с разбиране и да изживяват отново и отново прочетените истории! Може да принтирате, да оцветите по избор и да се потопите във вълшебния свят на книгите!  Приятно четене! Свалете от тук!

Аз познавам часовника + шаблони!

 Познаването на часовника е много важно умение в живота на едно дете.Познаването на часовника кара децата да се чувстват по-големи и самостоятелни.  Преди да започнем с ученето на часовника и часа , е необходимо децата да имат някои определени знания за да може да разберат и осъзнаят какво точно ни показва часовника. - Детето трябва да може да брои до 60. -Трябва да разбере понятието време и как се измерва то. - Трябва да знае периодите, на които е разделено времето : дни,седмици, месеци,сезони... Всяко дете следва своя ритъм, но децата няма да са готови да научат да познават часовника преди 5 или 6 годишна възраст. 1.Основни понятия. Денят е разделен на 24 часа. Всеки час е разделен на 60 минути, а всяка минута на 60 секунди. 2.Часовника е инструмент, с който измерваме времето.Състои се от  циферблат , на който са наредени числата от 1 до 12, Малка стрелка,която показва часа. Голяма стрелка която показва минутите. 3.Когато стрелката за минутите е на числото 12 е точен час. 4.Когато ст

Книги за лятната ваканция от 1 до 4 клас + читателски дневник.

Лятната ваканция е близо, а с нея и препоръчителния списък с книги за лятната ваканция!  Четенето, независимо дали става дума за истории, книги, комикси или списания,предоставя множество ползи за детето. Важно е то да не приема четенето като някакво задължение а да се впуска в невероятния свят на книгите с голямо желание. Ето и някои от ползите на четенето.  - К нигите са инструменти, които позволяват на децата да „пътуват“ до други места, да се транспортират до други измерения, където могат да си представят чрез думи какво представляват главните герои или случки от книгата. -  Д етето научава нов думи, да използва правилно речта и дори да пише без правописни грешки. -С четенето се стимулира умението за памет, концентрация и разбиране. -К нигите помагат на децата да се поставят на мястото на другите, да опознаят чувствата и гледн ите точки на другите. -Книгата е в ерен приятел за цял живот: детето, което придобие навика да чете, ще има другар, в добри и лоши времена.  За да е забавно н