Ir al contenido principal

Пожелание в кибритена кутийка.

Обмисляте ли следващата изненада за любим човек? Какво ще кажете за пожелание в кибритена кутийка? Мисля,че това е идеалната малка идея за подарък. Мисля че е просто идеално и вълшебно, освен това и необходимото време е кратко.
Тази малка кибритена кутийка може да донесе много радост. Толкова е малка,че може да я пуснете в джоба или в чантата на любим човек без да разбере и си представете само обичта, която ще почуства щом я намери.

Необходими материали: 

  • Шаблон.
  • Кибритена кутийка.
  • Лепило
  • Двойно залепящо тиксо.
  • Цветен картон.
  • Конец.
  • Ножица.
  • Декоративни лепенки.Принтирайте шаблона и изрежете пожеланието, което искате да оставите в кибритената кутия. В шаблона има три пожелания: Честит празник, честит рожден ден и обичам те. Има и празни кръгове, с тяхна помощ може да изрежете по-големите цветни кръгове, на който ще са залепени буквите.
След това облепих кибритената кутия с двойно залепящо тиксо и отгоре сложих бяла хартия за да може после да персонализирате кутията.


След това прекрепяме конеца към цветните кръгове с помощта на двойнозалепящото тиксо.
Следващата стъпка е да залепим буквите от пожеланието, което сме избрали върху цветните кръгове. След това прикрепяме конеца към кибритената кутия с помощта на лепило. 

Остава да декорирате горната част на кутията с избрана от вас декорация,може да използвате лепенки или просто вие ръчно да я украсите, но най-важното е да е направено с любов.

Може да изпозвате цветове по ваш вкус. Направих още две различни кутийки и с другите пожелания, ето как изглеждат те:Comentarios

Entradas populares de este blog

Ден на водата.

22 март е световен ден на водата, по тази причина реших да ви зарадвам с интересни материали. Нека да се научим да ценим водата. Песен за водата  https://www.youtube.com/watch?v=T3MAlQleT3I

Картичка саксия.

Лесна картичка, която децата само да направят за мама! https://www.youtube.com/watch?v=r7JSR2AyoWg&feature=youtu.be Ако търсите красив подарък за деня на майката, който да направите с децата, ето и идеята за картичка за мама. Тази картичка във формата на саксия ще зарадва баба или мама за 8-ми март или може да я използвате всеки един ден за да покажете на специален за вас човек, колко го обичате. Денят на майката е идеалният ден, поглезете мама с любимите неща. Обичам да правя картички с цветя. Те са пъстър и красив начин да се наслаждавам на цветя, без да се налага да ги изхвърля защото те никога не  увяхват. Необходими материали: Шаблон за изработка на картичката.  Цветна хартия или картон в цвят по избор. Лепило. Панделки. Перфоратор. Ножица. Инструкции: Разпечатайте шаблона или го копирайте върху избраната от вас хартия. С помощта на перфоратор направете две дупки на саксията. Направете цветята, всяко цвете е от 3

Кръговрат на водата.

ЗАЩО ВАЛИ ДЪЖД? Облаците в небето са миниатюрни водни капчици, издигнали се във въздуха, когато Слънцето е загряло водната повърхност. Капчиците стават стават все по-големи и по-тежки,като накрая падат на земята под формата на дъжд.  Водата се стича  във водните басейни. Това пътешествие се нарича кръговрат на водата. 1.Изпаренията. Слънцето загрява водната повърхност и от нея се отделя невидима водна пара,която се издига във въздуха. Там тя се охлажда и образува милиони миниатюрни капчици,които оформят облаци. 2. Облаци в небето. Ветровете придвижват облаците в небето.Когато те попаднат в по-студен въздух,водните капчици започват да се сливат в по-тежки дъждовни капки. 3.Валежи. Когато водните капчици станат прекалено големи и тежки,те падат под формата на дъжд. 4.Реките. Водата се влива в потоци и реки,които текат по склоновете на планините и надолу в равнините. Някой реки завършват пътя си в езера,а други стигат чак до морето или океана,където водния цикъл започва отново. Може да ми