Ir al contenido principal

Букет за мама!


На 8-ми март празнуваме деня на жената. За децата това е празникът на мама.Майките обичат безкрайно децата си и са готови на всичко за тях.
8-ми март е чудесен повод да благодарим на майките за грижите и обичка. За това ви предлагам тези страхотни и лесни за правени букети.
Те не само са красиви,но и вечни защото са от хартия и не увяхват! Те ще останат скъп спомен за мама дори и когато детето порасне.
За да направите тези красиви цветя е необходимо само да принтирате шаблона, да оцветите, прегънете и персонализирате букета. Шаблон ще намерите след всяка снимка на букета. 

    Мама 
Благодаря ти, мамо,
за твоя топъл скут,
за майчиното рамо,
за майчиния труд.

Благодаря ти още 
за ясния ми ден,
за грижите ти нощем,
когато бдиш над мен.

За нежната закрила,
за кроткия ти глас,
за всичко, майко мила,
благодаря ти аз! 

Автор: Асен Босев.
👉 ШАБЛОН👈

Цветя за мама
(Ангелина Жекова)
За мама са цветята
набрани в този ден.
От всички на земята
най-скьпа е за мен.
Послушай песента ни,
за мама е и тя,
за мамините длани,
най-нежни на света!
👉ШАБЛОН👈               Мама

Написах с мойта ръчичка 
най-скъпото име за всички!
От слънцето грее по-ясно,
звучи като песен прекрасна...
Със четири буквички само
написах аз думата мама.

Автор: Веса Паспалеева           На мама

Задето песни си ми пяла,

край мене ден и нощ си бдяла

и ме научи да се трудя

и рано-рано да се будя,

а в нашата родина свята

да пазя вярно свободата -

три думи ще ти кажа само:

-Благодаря, обична мамо!

Автор: Леда Милева.


👉ШАБЛОН👈
Ще се радвам да споделите с мен готовите букети и не забравяйте,че всеки ден може да казвате и показвате на мама, колко е важна за вас!!!


Comentarios

Entradas populares de este blog

Ден на водата.

22 март е световен ден на водата, по тази причина реших да ви зарадвам с интересни материали. Нека да се научим да ценим водата. Песен за водата  https://www.youtube.com/watch?v=T3MAlQleT3I

Картичка саксия.

Лесна картичка, която децата само да направят за мама! https://www.youtube.com/watch?v=r7JSR2AyoWg&feature=youtu.be Ако търсите красив подарък за деня на майката, който да направите с децата, ето и идеята за картичка за мама. Тази картичка във формата на саксия ще зарадва баба или мама за 8-ми март или може да я използвате всеки един ден за да покажете на специален за вас човек, колко го обичате. Денят на майката е идеалният ден, поглезете мама с любимите неща. Обичам да правя картички с цветя. Те са пъстър и красив начин да се наслаждавам на цветя, без да се налага да ги изхвърля защото те никога не  увяхват. Необходими материали: Шаблон за изработка на картичката.  Цветна хартия или картон в цвят по избор. Лепило. Панделки. Перфоратор. Ножица. Инструкции: Разпечатайте шаблона или го копирайте върху избраната от вас хартия. С помощта на перфоратор направете две дупки на саксията. Направете цветята, всяко цвете е от 3

Кръговрат на водата.

ЗАЩО ВАЛИ ДЪЖД? Облаците в небето са миниатюрни водни капчици, издигнали се във въздуха, когато Слънцето е загряло водната повърхност. Капчиците стават стават все по-големи и по-тежки,като накрая падат на земята под формата на дъжд.  Водата се стича  във водните басейни. Това пътешествие се нарича кръговрат на водата. 1.Изпаренията. Слънцето загрява водната повърхност и от нея се отделя невидима водна пара,която се издига във въздуха. Там тя се охлажда и образува милиони миниатюрни капчици,които оформят облаци. 2. Облаци в небето. Ветровете придвижват облаците в небето.Когато те попаднат в по-студен въздух,водните капчици започват да се сливат в по-тежки дъждовни капки. 3.Валежи. Когато водните капчици станат прекалено големи и тежки,те падат под формата на дъжд. 4.Реките. Водата се влива в потоци и реки,които текат по склоновете на планините и надолу в равнините. Някой реки завършват пътя си в езера,а други стигат чак до морето или океана,където водния цикъл започва отново. Може да ми